Atenció

Si sou de les territorials de Terres de l'Ebre i voleu anunciar els vostres actes, o explicar com han anat només heu d'enviar un correu a
assembleate@gmail.com

dilluns, 4 de novembre del 2013

Jornada "signa un vot" a Gandesa

 
 
Aprofitant la Festa del Vi de Gandesa d'aquest passat cap de setmana (2 i 3 de Novembre), vam començar la campanya "Signa un vot per la independència"; vam recollir aproximadament unes 220 signatures, que sumades a les més de 800 de Móra la Nova, ja fa que a Terres de l'Ebre superem les 1000 signatures.
Ens vam adonar que molta gent de Gandesa ja va firmar a Móra la Nova, la setmana anterior, i que la gent encara coneix molt poc la campanya, cal deixar clar per a què serveix i la protecció de dades. Ens va sorprendre, i molt, que moltíssima gent no porta el DNI a sobre, tanta que gairebé haguéssim duplicat el total de signatures recollides! Cal destacar que molta gent ens dirigia paraules de suport i felicitant-nos per la feina que està fent tota la gent que estem a l'ANC, i la quantitat de diners recaptada a la VOLUNTAT, per finançar la campanya ha superat amb escreix el què esperàvem. Tenim un país imparable!! 
P.D.: Vam tenir la visita de Josep Rull (secretari d'organització de CDC), al qual li vam dir que la societat civil demanava una pregunta i resposta clara, cosa que ens va reconèixer, però que també havia d'haver-hi un conscens al Parlament.
 
Josep Segarra (ANC Gandesa)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada