Atenció

Si sou de les territorials de Terres de l'Ebre i voleu anunciar els vostres actes, o explicar com han anat només heu d'enviar un correu a
assembleate@gmail.com

diumenge, 19 de gener del 2014

Xerrada "Desmuntant pors: reptes econòmics d'un futur Estat Català" a Riba-roja d'Ebre

La tarda del dissabte 18 de gener de 2014, Riba-roja d'Ebre per la Independència va organitzar la xerrada "Desmuntant pors: reptes econòmics d'un futur Estat Català", que va anar a càrrec d'Albert Codinas, vicepresident de la Fundació Catalunya Estat. També es va comptar amb la presència d'Antoni Bertràn, responsable de representacions i actes de la Fundació Catalunya Estat.

En aquesta xerrada, la Fundació Catalunya Estat va donar arguments per rebatre el discurs de la por a la independència que ens ve des de fora. Mentre que l'Estat Espanyol no dóna cap argument positiu perquè Catalunya segueixi formant-ne part, aquí es treballa per donar a conèixer als ciutadans quins beneficis ens aportaria tenir un Estat independent. Tenim clar que continuar sent una Comunitat Autònoma amb cada vegada menys autonomia ens aboca a seguir empobrint-nos a nivell econòmic, social, històric, cultural i identitari.

Riba-roja d'Ebre per la Independència va continuar recollint vots per a la campanya "Signa un vot per la independència". També va estrenar nou marxandatge. En acabar l'acte, es va brindar amb cava amb tots els assistents.

Hem de seguir endavant!




Més fotos aquí (cliqueu)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada