Atenció

Si sou de les territorials de Terres de l'Ebre i voleu anunciar els vostres actes, o explicar com han anat només heu d'enviar un correu a
assembleate@gmail.com

dijous, 6 de març del 2014

POSICIONAMENT DE "TERRES DE L'EBRE PER LA INDEPENDÈNCIA" DAVANT L’APROVACIÓ DEL NOU PLA DE CONCA DE L’EBRE PER PART DEL GOVERN ESPANYOL

El dia 28 de febrer de 2014, el consell de ministres del govern espanyol aprovava el nou pla hidrològic de la conca de l’Ebre, que fixa un cabal mínim totalment insuficient per a la sostenibilitat mediambiental del tram final del riu i condemna a mort el delta de l’Ebre.
"Terres de l’Ebre per la independència", formada pel conjunt de totes les Assemblees Territorials de l'ANC d'aquesta regió, davant el nou atac del govern espanyol al riu Ebre i al conjunt del nostre territori, ha aprovat el següent posicionament:
PRESA DE POSICIÓ
1.
"Terres de l’Ebre per la independència", assemblea regional de l’Assemblea Nacional Catalana, considerem que aquest pla hidrològic de conca representa un nou atac frontal de l’estat espanyol, no només al riu, sinó també al Delta i al nostre territori. Representa un atac directe a la capacitat de gestió dels nostres recursos naturals.
2.
"Terres de l’Ebre per la independència" entenem que tot el procés de negociació per aprovar aquest nou pla hidrològic de conca no ha valorat en cap cas l’equilibri mediambiental del tram final del riu i del Delta.
3.
L’aprovació d’aquest nou pla hidrològic nacional posa de manifest, un cop més, que sense disposar de les eines pròpies d’un estat independent, Catalunya i les Terres de l’Ebre no podem garantir de manera continuada la supervivència del tram català del riu i del Delta. Només esdevenint un estat independent amb plena sobirania, podrem convertir el conflicte en un assumpte d’abast internacional que haurà de ser negociat entre dos països, Catalunya i Espanya, en igualtat de condicions.
4.
"Terres de l’Ebre per la independència" donarem suport a totes les actuacions pacífiques que s'emprenguin per tal d’aturar l’aplicació d’aquest pla hidrològic de la conca de l'Ebre.
Lo riu és vida, independència és llibertat.
Terres de l’Ebre, 4 de març de 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada