Atenció

Si sou de les territorials de Terres de l'Ebre i voleu anunciar els vostres actes, o explicar com han anat només heu d'enviar un correu a
assembleate@gmail.com

dimecres, 19 de març del 2014

Presentació campanya Signa un vot, recollida intensiva 22 i 23 de març

Aquest matí s'ha presentat a Tortosa i en roda de premsa la  segona  recollida intensiva de instàncies dins la campanya "Signa un vot" dels dies 22 i 23 de març, que en aquesta ocasió es fa en col·laboració amb l'associació de municipis per la independència  (AMI)
A l'acte hi han assistit membres de la citada associació Ferran Bel, alcalde de Tortosa, Marc Mur, alcalde de Flix i Gervasi Aspa primer tinent d'alcalde de Deltebre, acompanyats d'altres alcaldes de poblacions de les Terres de l'Ebre que són també membres de l'AMI.
Terres de l'Ebre per la independència ha estat representada per Marcel Guiu del Secretariat Nacional i President de la Junta Peticional Regional de "Signa un vot", amb Miquel Subirats, membre també de la JPR.

Una trentena de pobles, de les Terres de l'Ebre, amb gairebé un centenar de taules participen en aquesta nova recollida , que esperem que sigui un èxit. Animem a tothom qui no hagi signat que ho faci, i en cas de haver ja signat, ajudar a convèncer aquells que encara dubten.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada