Atenció

Si sou de les territorials de Terres de l'Ebre i voleu anunciar els vostres actes, o explicar com han anat només heu d'enviar un correu a
assembleate@gmail.com

dissabte, 5 d’abril del 2014

Segona assemblea general ordinària de l'ANC a Tarragona






Avui, dia 5 d’abril del 2014, al matí, ha tingut lloc a la Tarraco Arena Plaça de Tarragona la segona assemblea general ordinària de l’Assemblea Nacional Catalana.

S’ha aprovat per unanimitat el full de ruta 2014-2015, així com els informes de gestió del Secretariat Nacional (l’econòmic, el pressupost per al següent exercici, i la convocatòria d’eleccions al Secretariat Nacional).

Cal destacar que un dels vocals de la mesa de l’assemblea general ha estat Manel Alves, membre del Secretariat Nacional en representació de les Terres de l’Ebre.

També se’ns ha informat de les mobilitzacions que l’Assemblea Nacional Catalana té preparades per a l’Onze de Setembre de 2014. A més d’una V gegant a Barcelona (a la Diagonal i a la Gran Via, confluint a la plaça de les Glòries), hi haurà concentracions a tots els ajuntaments del país, i accions a les 17.14h i fins a les 20.14h de cada dia des del dia de la Diada fins al 7 de novembre.

L’acte ha estat amenitzat pels Sacaires de Tarragona, diferents colles castelleres, Pepet i Marieta (grup format per músics de banda i banda del Sénia), Pep Sala i Joan Fortuny… I ha finalitzat amb un parlament de la nostra presidenta, Carme Forcadell, i amb el cant dels Segadors.

Nombrosos membres de les assemblees de les Terres de l’Ebre hi hem estat presents.

Voldríem agrair als companys de Maresme per la Independència el suport que han mostrat vers la Plataforma en Defensa de l’Ebre mostrant cartells en què es podia llegir “lo riu és vida”.

També tots els assistents a l’acte han cridat “Lo riu és vida. No al transvasament”.


Vídeo resum que ha fet l'ANC



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada