Atenció

Si sou de les territorials de Terres de l'Ebre i voleu anunciar els vostres actes, o explicar com han anat només heu d'enviar un correu a
assembleate@gmail.com

dimecres, 4 de juny del 2014

Suport a Jaume Sastre

En la reunio del Secretariat Nacional del passat 31 de maig, es va aprovar donar suport a Jaumes Sastre en vaga de fam per una escola dinga i catalana des de fa ja 28 dies. En acabar el secretariat es van fer la foto de rigor per fer-li arribar, com estan fent tots aquells que li volen manifestar el seu recolzament. i es va publicar el següent comunicat




En reunió d'ahir a Xerta també varem decidir fe-nos la foto i fer-li arribar.

També li hem enviat el text següent:

Benvolgut Jaume,
L'assemblea Terres de l'Ebre per la Independència, reunida ahir a Xerta, va decidir fer-te arribar tot el nostre suport i gratitud pel teu grau d'implicació vers la nostra llengua.
Desitgem, també que els teus precs siguin escoltats, però coneixedors de la mena de gent a qui van dirigits, sabem que és una tasca difícil i complicada.
Per tant sàpigues que si més no, tots aquells que des de les Terres de l'Ebre, a dia d'avui, estem treballant per una Catalunya independent, som al teu costat, i que per a tots nosaltres aconseguir una escola digna i catalana, és també un dels nostres objectius principals.
Ens en sortírem, segur,  amb gent com tu hem de guanyar a la força!!!
Una abraçada 
 
Assemblea Nacional Catalana a les Terres de l'Ebre


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada