Atenció

Si sou de les territorials de Terres de l'Ebre i voleu anunciar els vostres actes, o explicar com han anat només heu d'enviar un correu a
assembleate@gmail.com

dissabte, 13 de setembre del 2014

Les Terres de l'Ebre a Barcelona, Diada 2014


Estem vivint tots uns dies inoblidables que quedaran per sempre més en la nostra història col•lectiva. Des d'aquest blog ens agrada deixar constància de tot el que es fa als nostres pobles, qui sap si algun dia es convertirà en un material imprescindible perquè algú en publiqui un llibre o senzillament l'ajudi a fer un treball de recerca a presentar en algun dels nostres instituts de secundaria?.
Per això cal anar guardant material gràfic que tots tenim. I en tenim tant!
En aquesta entrada m'agradaria publicar les fotos col•lectives que us vau fer tots en pujar o baixar de l’autobús, o en el mateix tram, per tal que es vegi que hi érem molta gent de les Terres de l'Ebre.

També, aquest estiu, hem fet moltes altres coses de les que no hem deixat constància, per tant, al mateix temps que us demano una foto de la V a Barcelona,  us en demano de les V que heu anat fent als vostres pobles, i si en teniu, de la tarda del dia 10 o matí del dia 11 en l'entrega dels compromisos als ajuntaments.
Gràcies per endavant
Ho aniré penjant així com ho vagi reben.

Dora


EN PARLEN

Aguaita

Aguaita

Aguaita

Més Ebre

Vídeo Ulldecona


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada