Atenció

Si sou de les territorials de Terres de l'Ebre i voleu anunciar els vostres actes, o explicar com han anat només heu d'enviar un correu a
assembleate@gmail.com

diumenge, 26 d’octubre del 2014

Ara és l'hora d'escoltar la Ribera d'Ebre

Les assemblees territorials de la Ribera d'Ebre (Ascó, Benissanet, Flix, Ginestar, Móra d'Ebre, Móra la Nova, Rasquera i Riba-roja d'Ebre) van organitzar conjuntament un acte el dissabte 25 d'octubre que va començar a les 11h a la Plaça de l'Església de Móra la Nova.

Els parlaments van anar a càrrec de Ferran Bladé (alcalde de Móra la Nova i membre de l'AMI), Irene Fornós (coordinadora de l'ANC a les Terres de l'Ebre), Antoni Llimona (membre del Secretariat Nacional de l'ANC i coordinador de la Sectorial de Pagesos), Meritxell Serret (membre del Secretariat Nacional de l'ANC, politòloga i especialista en el món rural) i Pep Riera (membre del Secretariat Nacional de l'ANC, pagès i fundador d'Unió de Pagesos).

Es va comptar amb la col·laboració del grup de grallers Pirates de l'Ebre (de Móra d'Ebre) i de la colla gegantera de Móra la Nova. Va presentar l'acte Roger Font.

També es van ballar sardanes i es va fer un vermut popular.


Podeu veure'n fotos en aquest enllaç:  https://www.facebook.com/media/set/?set=a.951760638185352.1073741829.276870999007656&type=1




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada