Atenció

Si sou de les territorials de Terres de l'Ebre i voleu anunciar els vostres actes, o explicar com han anat només heu d'enviar un correu a
assembleate@gmail.com

dilluns, 29 de juny del 2015

Caravana per la independència per les Terres de l'Ebre

Dissabte, 27 de juny i  a tres mesos justos del 27S, la caravana per la independència ha recorregut les Terres del Ebre des de Riba-roja fins a Deltebre. A Xerta se li ha sumat la corrua de cotxes de la Terra Alta i a Amposta, els provinents del Montsià.
En arribar a Deltebre i en un acte simbòlic, l'assemblea de Riba-roja ha fet entrega a l'assemblea de Deltebre de la seva gastada estelada, amb el compromís que els sigui retornada en una altra caravana quan siguem independents.
A l'acte hi han participat els respectius alcaldes que han fet l'intercanvi de l'estelada davant l'atenta mirada dels membres del Secretariat Nacional representants de Terres de l'Ebre i del nou coordinador de Terres de l'Ebre per la Independència.
Després, un dinar popular i un concert de Riu en So han fet de la diada una més per guardar en la nostra memòria col·lectiva d'ebrencs independentistes.


Inici de la caravana a Riba-roja

Caravana a Benifallet

Intercanvi d'estelada


Dinar a Deltebre




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada