Atenció

Si sou de les territorials de Terres de l'Ebre i voleu anunciar els vostres actes, o explicar com han anat només heu d'enviar un correu a
assembleate@gmail.com

dimarts, 23 de juny del 2015

Aquest matí Terres de l’Ebre per la independència hem presentat en roda de premsa l’acte central de la campanya On tot comença que celebrarem a Tortosa el proper diumenge, 5 de juliol.
Una vegada més les Terres de l’Ebre donaran el tret de sortida a la campanya nacional que es dura a terme durant tot l’estiu. Aquesta comptarà amb deu eixos que estaran repartits per les deu regions de l’ANC on cada setmana pertoca un eix diferent. L’eix d’equilibri territorial engloba les infraestructures, mobilitat, etc. Representa en gran part les mancances que tenim a l’Ebre amb tots aquests sentits i així reivindiquem que necessitem una important millora en infraestructures, en mobilitat i, com no podia ser d’altra manera, força per defensar el nostre riu. Amb eines d’estat, en una Catalunya independent, les Terres de l’Ebre també en sortiríem beneficiades.
L’acte es realitzarà al Parc Teodor Gonzalez i tindrà inici a les 17’30h amb tallers per a xiquets i xiquetes. També hi haurà inflables i es donaran gelats per als nens. A les 18’30 començaran els parlaments on contarem amb la intervenció de Manolo Tomàs de la PDE, Montse Castellà de la Plataforma Trens Dignes, Aurora Forés de la Unió de Pagesos i, per primer cop a l’Ebre en un acte, el president de l’ANC, Jordi Sánchez.
Posteriorment, a les 19h, es realitzarà el punter amb tota la gent que participa i que hi sigui present on aixecaran un punter de color blau amb el missatge que vulguin donar per a la construcció de la nova República Catalana.
I per finalitzar l’acte es celebrarà un concert de Crator al mateix parc. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada