Atenció

Si sou de les territorials de Terres de l'Ebre i voleu anunciar els vostres actes, o explicar com han anat només heu d'enviar un correu a
assembleate@gmail.com

dijous, 22 d’agost del 2013

Caminada per la independència a El Perelló

 

La nostra companya, Ester Cunillera Montcusí ens escriu el següent des d'El Perelló
 


El passat dissabte 17 d’agost, al capvespre, els companys i companyes de l’Assemblea Territorial del Perelló per la Independència, juntament amb tots els que us hi vau afegir, vam fer una caminada des de la plaça Jaume II del mateix poble fins a la platja de Santa Llúcia i els Bufadors.

Durant els set quilòmetres que vam recórrer, a bon pas, des del nucli central del poble fins a les platges, cadascú, acompanyat d’amics, amb els familiars o, fins i tot, amb animals de companyia, vam gaudir del paisatge del nostre terme i vam entaular petites converses que van fer molt agradable el trajecte.

Ens vam reunir al voltant d’unes cent cinquanta persones, de diferents edats i pensaments diversos, però tots vam caminar per un objectiu comú: un país català, lliure i sobirà.

Un cop a peu de mar, vam encendre fanalets amb espelmes, vam sopar i, els que van voler, van quedar-se a cremar calmant i acabar de gaudir de la nit.

Des de l’AT del Perelló, volem compartir l’èxit de la vetllada amb tots els que vau ser-hi i els que no i us animem, si encara no ho heu fet, a formar part de la Via Catalana que recorrerà Catalunya i que també passarà pel nostre poble.

Salut i Independència!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada