Atenció

Si sou de les territorials de Terres de l'Ebre i voleu anunciar els vostres actes, o explicar com han anat només heu d'enviar un correu a
assembleate@gmail.com

divendres, 23 d’agost de 2013

El vídeo de la Via

Tota aquesta gent avui parla de nosaltres!

El Punt Avui
 
Diari Ara
 
Vilaweb:
 
Marfanta:
 
Reus en directe:
 
El singular digital:
 
La Vanguardia:

Si en trobeu més ho dieu!

1 comentari:

 1. Si en trobo més us aviso!!


  CADENA DE BLOGS PER LA INDEPENDÈNCIA


  Hem tingut una idea!

  Tal com hi haurà la cadena humana per la independència, a més, també volem fer una “cadena de blogs”. Tots els bloguers que vulguin participar es poden apuntar en el Blog creat expressament per l’esdeveniment (només cal deixar un comentari manifestant la voluntat de participar):

  http://cadenablogs-11setembre2013.blogspot.com/


  Al blog, hi ha una pestanya on, per rigorós ordre d'arribada es va apuntant tothom que vol participar en aquesta gran "enllaçada" de blogs “. És aquesta:

  http://cadenablogs-11setembre2013.blogspot.com/p/ordre-dels-enllacos.html

  I què hem de fer? La setmana de l’11 de setembre (des del 9 fins al 15) publicarem un post, cadascú al nostre blog, sobre Catalunya (des del punt de vista que vulguem: poètic, reivindicatiu, gastronòmic, imatges...) i, en acabar l’ escrit, posarem una frase tipus "i la cadena continua aquí..." i un enllaç que porti al blog següent a la llista (si jo sóc el 42, doncs el 41 enllaçarà el meu blog i jo enllaçaré el 43)

  Ja està, no cal fer res més. Així uns ens anirem enllaçant als altres fins a fer una llarga cadena de blogs per la independència... T'hi apuntes? :-))  Assumpta- TRAM 201 (Reus)

  ResponElimina