Atenció

Si sou de les territorials de Terres de l'Ebre i voleu anunciar els vostres actes, o explicar com han anat només heu d'enviar un correu a
assembleate@gmail.com

diumenge, 27 d’octubre del 2013

Rally Catalunya - Costa Daurada ANC Gandesa

 
Com es veu a les fotos ahir a la nit vam penjar una enorme estelada en una casa, on justament és per on s'accedia al Rally desde Gandesa, centenars i milers de persones l'han vist com a benvinguda a la nostra localitat. Un cop passat la sortida hi hem instal·lat una grua, per hissar una altra estelada gegant, les reaccions han estat variades; els cotxes d'organització del Rally deien pel microfòn: "Quina estelada més maca, que ben parits sou per aquí!", centenars de catalans, francesos, bascos, italians, polacs, anglesos, es feien foto amb l'estelada al darrere, fins i tot els helicòpters que sobrevolaven gravaben els particpipants al Rally desde darrera l'estelada i ens aixecaven el dit, volen dir, "Bona feina!".
També hem rebut algunes crítiques, com sempre despectives, que no cal donar-li més importància. Uns metres més enllà i gràcies a la JNC hem col·locat una pancarta gegant amb el "Catalonia is not Spain".
tots els mitjans de premsa, organització i particulars que han anat a Gandesa han pogut veure que això és Catalunya, i reivindiquem sempre pacíficament que volem ser un nou estat independent!

Josep Segarra (ANC Gandesa)

En parlen:
Teledeporte min. 16:45: 
WRC vídeo cedit a Eurosport TV
esport3.cat/motorafons





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada