Atenció

Si sou de les territorials de Terres de l'Ebre i voleu anunciar els vostres actes, o explicar com han anat només heu d'enviar un correu a
assembleate@gmail.com

diumenge, 20 d’octubre del 2013

Signa un vot

Ahir dissabte 19 d’octubre es va fer al Centre Cívic de Tortosa la jornada de formació d’apoderats per a la recollida de signatures de la campanya “Signa un Vot”.
Unes 80 persones que van assistir a la jornada rebran properament el nomenament d’apoderat i podran començar a estendre la campanya.
Els dies 11 i 12 de gener seran els que es farà extensible a tot Catalunya i es pretén que conclogui el mes de maig.
Rosa Alentorn membre de la Junta Peticionaria Central, així com els altres membres que van impartir la jornada de formació, van insistir en la necessitat de donar el màxim rigor a la recollida de signatures, així com també la necessitat de ser molt explícits amb tots aquells que ens donin la seua signatura.
Aquesta signatura concedeix una autorització a l’ANC per tal que exerceixi el Dret de Petició en nom de la persona que signa, i que ho faci davant el Parlament o en qualsevol organisme sigui nacional o internacional. Aquest vot segueix una Cadena de Custodia que va des de l’apoderat a la Junta Territorial (si existeix) d’aquesta a la Regional i de la Regional a la Junta Peticionaria Central, encarregada de la custodia final.
Per tant, en aquesta mateixa jornada es va constituir la Junta Regional, formada per un President, un Secretari i uns vocals representants de les quatre comarques de les Terres de l’Ebre.

http://einesxestat.cat/eines

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada